vineri, 27 ianuarie 2012

Defineste perfectiunea

Ce este perfect?
Dexul spune : Care corespunde tuturor cerințelor; lipsit de defecte; desăvârșit; ireproșabil; absolut; complet; impecabil. Hmm exista asa ceva?Nu prea cred..Perfectiunea nu exista ,dar exista persoane care par perfecte,de aceea sunt foarte putine...Perfectiunea este trecatoare asa ca trebuie tratata ca atare.
Din categoria perfect poate face parte si un film sau o carte,sau o persoana ti se pare perfecta din toate punctele de vedere.Tu,pentru mine poti sa fii perfect,in ochii mei poate esti persoana perfecta prietenul/a perfect/a,iubitul,mama ,tata,fratele/sora.Atata timp cat reusesti sa imi intrii in suflet nu ai cum sa mai pleci de acolo,ma leg de fiecare amintire,ma leg de orice moment .Momentul perfect..
Stiu ca odata si "noi" eram perfecti si toata lumea ne spunea asta si mai stiu si ca Tu,cel care citesti acum esti perfect dintr-un anumit punct de vedere(cateodata mai sunt si exceptii ca na ce-i prea mult strica)




P.S Sa aveti o zi perfecta!

Un comentariu:

Unknown spunea...

si parca cel mai rau ne pare ca nu mai suntem copii,ca in urma acestei frumoase experiente ne-am maturizat...gata nu mai avem voie sa ne prostim,sa gresim...totul se schimba in jurul nostru