joi, 27 februarie 2014

Rien n'est hazarde. Tout est destinée!


  Nimic nu este întâmplător, lucrurile bune apar în viața ta atunci când te aștepți mai puțin, asta o auzim mereu, dar oare ne și dăm seama de cât de adevărat este? Sunt momente când simți că ai clacat, ca nimic bun nu mai poate apărea și atunci vine o persoană în viața ta care te ghidează și te ajută și îți dă tot optimismul ei și îți face viața mai frumoasă chiar și pentru câteva momente, câteva zile, câteva ore.
  Și așa ajungi să riști pentru o persoană, ajungi să dai tot chiar și pentru un moment pentru că știi că ceva mai bun de atât nu putea să apară în momentul de față și ești entuziasmat de tot ce se întâmplă în jurul tău și îți dorești ca ziua să nu se termine, ca momentele petrecute alături de o persoana specială să fie nesfărșite . Suntem prea egoiști și uneori chiar uităm de lucrurile care contează cu adevărat în viață, iar când ne reamintim de asta și trăim momente frumoase alături de o persoană ne dăm seama câte lucruri pierdem în rutina noastră.

   E așa un sentiment plăcut atunci când reușești să dăruiești tot ce ai tu mai bun și în același timp primești la fel, atunci îți dai seamă că trăiești și că tot ce îți dorești la un moment dat se îndeplinește, totul depinde numai de tine.
  Cel mai important lucru e ca toate lucrurile pe care le facem să le luăm exact așa cum sunt și să nu avem așteptări prea mari pentru că uneori așteptându-ne la lucruri mărețe uităm să ne bucurăm de realitate și chiar să fim dezamăgiți de ce se întâmplă defapt în viața noastră.

Un comentariu:

Shhh let's keep this sweet whisper spunea...

lire et rêve flottant qui était autrefois porté par la réalité