vineri, 28 iunie 2013

Unde te gasesc?

   Vii si pleci, esti departe si apoi dintr-o data esti langa mine, te strecori in viata mea in mintea mea, ma sufoci , iar apoi pleci fara niciun cuvant. Esti dulce si dintr-o data esti amarui, cand simt ca te cunosc pleci si imi demonstrezi contrariul, acum esti intr-un fel maine nu mai esti....Exista atatea tipuri de barbati care ajung sa te deruteze la un moment dat.Se spune ca femeile sunt cele pretentioase, misterioase, cele rasfatate, dar exista si barbati care intra in viata ta si isi lasa amprenta, exista si barbati care nu au avut niciun sens in viata ta, care la fel cum au venit au si plecat, barbati care ii vezi doar ca pe niste simpli
i prieteni si atat. Dar EL, cel pe care il astepti e ceva din toti numai ca iti e asa de greu sa iti dai seama in care din ei se ascunde incat incerci sa cunosti cat mai multe tipuri. In momentul cand esti dezamagita te intrebi de ce a trebuit ca tocmai tu sa cunosti tipul nepotrivit. Dar cred ca exista un moment in viata cand fiecare femeie isi gaseste alesul...iar atunci cei doi se contopesc si devin o singura persoana, sentimente atat de puternice incat nu poate sa ii mai desparta nici o a 3a persoana.
 Persoana perfecta vine cand te astepti mai putin si atunci nu o sa te mai gandesti nici la faptul ca ai cautat atat de mult si defapt era mult mai aproape decat credeai, atunci o sa fii fericita si atat.






Va doresc sa gasiti persoana potrivita in cel mai nepotrivit moment, pentru ca doar atunci iti dai seama ca nu exista un moment potrivit pentru a te indragosti sau unul nepotrivit, exista momente din viata fericite si nefericire totul depinde de noi cum ne condimentam si cu ce ne condimentam viata.

Niciun comentariu: