joi, 6 martie 2014

Schimb de roluri

   Cum ar fi dacă pentru o zi femeile ar face schimb de roluri cu bărbații? Ar fi o chestie destul de interesantă zic, poate atunci am ajunge să conștientizăm mai multe lucruri și unii și alții, poate atunci ne-am da seama că fiecare avem la un moment dat nevoi diferite și că trebuie să ne înțelegem între noi pentru a ajunge la un acord comun.

  Ar fi interesant ca într-o zi obișnuită tu( femeie) să te uiți la un film siropos cu iubitul tău (bărbat în adevăratul sens al cuvântului că doar deasta ți l-ai ales) să îl vezi pe el cum începe să plângă de mama focului la una din scene și tu (care i-ai preluat rolul) să încerci să îl faci să se simtă mai bine.

    Mai interesant ar fi dacă iubitul tău are sindromul pms, ipotetic vorbind și tu ca o iubită bună ce ești trebuie să îl faci să înțeleagă că nu s-a îngrășat și că hainele îi vin numai bine și că tot veni vorba de haine, acestea sunt suficiente și că are cu ce să se îmbrace când mergeți la aniversarea unei prietene și toate lucrurile pe care el încearcă se le facă îm mod obișnuit atunci când tu o iei razna să le faci tu acum.

  Cum ar fi să te gândești din timp la cea mai frumoasă cerere în căsătorie, să te gândești la fiecare detaliu în parte și apoi să îl surprinzi pe el în stil mare, iar la final( în cazul fericit) el să accepte și să se pună puțin pe plâns pentru că este emoționat?

 Lucrurile sunt făcute așa cum sunt, un schimb de roluri ar face ca tot ce ni se pare normal în momentul de față să se denatureze și asta ar provoca schimbări majore.

Niciun comentariu: