duminică, 16 martie 2014

Suits

  Mereu am adorat bărbații în costum, mi se pare că le dă acea eleganță care te face să te îndrăgostești pe loc. Aici nu vorbesc strict de costumul ală pe care îl vedem mai mereu că îl poartă bărbații pe la nunți , ci un costum care să îl facă să îți întorci capul după el în orice moment.
 

 Costumul acela casual cred că îi face mai misterioși și mai drăguți. Și combinația de blugi cu un sacou drăguț (nu prea elegant ca și cum ar merge la nuntă ) dau o notă foarte sexi. 

    Îmi plac bărbații care au grijă de ei și care nu se neglijeză, care reușesc să te facă să te uiți la ei și să îi admiri. Ei sunt bărbații cu atitudine, care își dau seama de adevărata lor valoare și se comportă ca atare. 

 Oricât ar zice oamenii că nu contează aspectul fizic acesta chiar contează pentru că prima dată când te întâlneșt cu o persoană nu o să aflii câte cărți a citit și câte lucruri știe, te uiți la aspectul fizic și de ce nu la cum vorbește pentru prima oară, pe parcurs aflii lucrurile care îți plac sau care te deranjează. Această regulă se aplică atât femeilor cât și bărbaților.

Niciun comentariu: