sâmbătă, 29 martie 2014

Zâmbește și totul va fi bine!

Un zâmbet poate face cât o mie de cuvinte, nu degeaba auzim mereu asta în cărți, în filme și nu numai.
Zâmbetul unei persoane te poate face să treci de la o stare la alta, îți poate schimba întreaga stare de spirit. te poate face mai fericit.

   Zâmbește și te vei simți mult mai bine, zâmbește și ziua ta va fi altfel, va fi mai productivă, mai optimistă, mai plină de entuziasm.
  Deseori uităm să zâmbim, uităm să ne bucurăm de micile plăceri, să râdem în hohote și să nu ne pese de nimic. Ne stresăm atât de mult, stăm în cea mai mare parte a timpului încruntați și uităm de partea aceea importantă care ne face mai frumoși, mai expresivi, mai inocenți, mai senzuali și anume zâmbetul.
  Atunci când crezi că nu ai cum să îmbunezi o persoană acră, dură și extrem de serioasă, un zâmbet cald dat din inimă îți poate veni în ajutor.

  Zâmbește, mulțumește și împarte voia bună cu toate persoanele pe care le întâlnești.E foarte important să reușești să îi faci pe cei din jurul tău să radieze de fericire și să zâmbească.

  Zâmbește, lucrurile bune apar atunci când te aștepți mai puțin, persoanele de care ai nevoie apar în viața ta atunci când trebuie, zâmbește și mulțumește pentru tot ce se întâmplă în jurul tău.

Niciun comentariu: